Felhasználói feltételek

Jelen jogi szabályozás kötelezően vonatkozik mindenkire, aki igénybe veszi a Kínai-horoszkóp.hu internetes portál és közösségi rendszert (továbbiakban: felhasználó). A rendszer használata csak az alábbi szabályozás elfogadása után lehetséges. A szerzők Ezoterikus NetRend Kft. és alkalmazottai (továbbiakban: szerzők) (cím: 1085 Budapest, József krt. 60.) egyben üzemeltetők magukra nézve kötelező érvénnyel vállalják a rájuk vonatkozó kitételeket.

Szerzői jogvédelem


A Kínai-horoszkóp.hu rendszer egészében és részleteiben is a szerzői jogok védelme alá esik. A szerzői jog az Ezoterikus NetRend Kft. -t és alkalmazottait , mint szerzőket illeti meg.

A Kínai-horoszkóp.hu portál minden anyaga csakis és kizárólag a Kínai-horoszkóp.hu internetes rendszerén keresztül használható. Az ettől eltérő használat a szerzői jogokkal ellentétes, tehát törvénybe ütköző cselekedet. Az írott szerzői joggal védett anyagokat, kalkulátorokat, képeket, ötleteket a szerzők határozott és egyértelmű írásbeli engedélye nélkül, tilos bármilyen formában, részben vagy egészben: lemásolni, adathordozón rögzíteni, kinyomtatni, továbbadni, bármilyen formában terjeszteni, csoportosan bemutatni, Számmisztika.hu Számmisztikarendszerén kívül bármilyen célra felhasználni.

Egy-felhasználós jogosultság


A Kínai-horoszkóp.hu portált az a felhasználó jogosult használni, aki a rendszer internetes felületén keresztül regisztrálja magát és magára nézve kötelezően elfogadja jelen megállapodást. A rendszer jól elkülöníthetően feltünteti az ingyenesen és fizetés ellenében használható anyagokat. Az ingyenes anyagokat jelen szerződés betartása mellett minden felhasználó szabadon olvashatja. A díjköteles anyagok a meghirdetett díj befizetése ellenében használhatók. A használatot a szerző (aki egyben üzemeltető) engedélyezi megfelelő szoftver paraméterek beállításával, miután a befizetés valódiságáról meggyőződött.

Minden felhasználó csakis és kizárólag "egy-felhasználós" jogosultságot kap, azaz az azt mással nem oszthatja meg, nem ruházhatja át. A felhasználó a felhasználónevét és jelszavát köteles a tőle elvárható legnagyobb biztonsággal kezelni. Ennek megfelelően különösen tilos a felhasználói azonosítókat közzétenni vagy mások által hozzáférhetővé tenni.

A Kínai-horoszkóp.hu programrendszer a felhasználó számítógépének IP címét automatikusan tárolja, illetve a felhasználó azonosítás céljából a felhasználó gépén jelölő fájlt ("sütit") helyez el. A felhasználó köteles a saját számítógépén a "sütik" elhelyezését engedélyezni az internet böngésző program megfelelő beállításával.

A rendszert legfeljebb két jogosultként megjelölt számítógépről lehet használni, azaz pl. egy otthoni asztali számítógépről és még egy második számítógépről (pl. notebook, munkahely, nagymama, stb.). A felhasználó nevet és a jelszót nem szabad átadni, annak visszaélésével kapcsolatban az Ezoterikus NetRend Kft. nem vállal felelősséget!

A felhasználó jogosultságát a Kínai-horoszkóp.hu portál üzemeltetője szüneteltetheti, vagy visszavonhatja, amennyiben felmerül a szabálytalan használat gyanúja.

Adatvédelmi szabályozás


Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztráció során a rendszer automatikusan rögzíti az azonosításához szükséges személyes adatokat (név, keresztnév, felhasználónév, jelszó, e-mail cím, IP cím). Az üzemeltető biztosítja, hogy a maximális elvárható védelemmel kezeli az adatokat. Azokat tovább nem adja, és csak a Számmisztika.hu rendszerén belül kezeli és használja.

Felelősség


A Kínai-horoszkóp.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget azért, hogy az alkalmazás működőképességéért tetszőleges hardver és szoftver környezetre vonatkozóan. Ezért a felhasználónak a jelentkezést(rendelést) megelőzően célszerű meggyőződnie a használhatóságáról az ingyenes anyagok próbafuttatásával.


A fent nem szabályozott kérdésekben a magyar törvények és az általános etikai elvek szerint kell eljárni.

Témában megjelent publikációk


A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház