Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?

Szerző:
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Holdfázisok és lelkünk titkai összefüggenek? De még mennyire! Ezen cikkből minden kiderül arról, hogyan használd a Hold járását lelked ápolására?

A legtöbb misztikum már a népi babonákban is a Holdfázisokhoz kötődött. Őseink nem meditáltak, hacsak a mezei munka végzése közbeni éneklést, a vasárnapi Istentiszteletet és a Hold állásához kapcsolódó rítusokat, a Hold jegyében történő kertészkedést nem tekintjük a meditáció tágabb értelmezésének.

Már az általános iskolákban tanítják Egészségtan órákon, hogy a női ciklus és a Hold ciklusa között megfigyelhető az összefüggés, kissé érettebb korban, a gyermekvállalás idején pedig mindez kézzel foghatóvá válik. Holdhónapban számolunk, a gyermek fogantatása és a születés várható időpontja között is hasonlóságokat fedezhetünk fel.
Csendes elmélyedéssel, teremtő képzelettel segítségül hívhatjuk életünkbe ezt a misztikus bolygót, minden angyali követével együtt.
Ha nem vagy biztos benne, mikor milyen Hold néz le rád az égről, végy magad elé egy holdnaptárat, vagy egy, a holdfázisokat is kijelző digitális órát.

Újhold idején minden remekül megy


Tapasztalatok bizonyítják, a saját életed lehet a válasz a kérdésedre, hogyan is lehet az, hogy időnként minden olyan simán megy? Kipattan egy fura ötlet a fejedből, két perc múlva már telefonon beszélsz egy jó baráttal, tíz perc múlva pedig már az ötlet gyakorlati megvalósításán dolgoztok. Az Újhold segített az alkotókészség kiaknázásában...

Tudd meg idekattintva, mi újság a többi Holdfázisban!

.

.


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház