Kínai horoszkóp 2021: Megállunk a lejtőn vagy tovább csúszunk? Jön a Bivaly éve!

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Minden egyes kínai zodiákus ütközhet átmenetileg ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2021-ben - az általános tendenciákat figyelembe véve.

2021-ben a kínai újév február 11-én indul Európában, Keleten ez már február 12-re csúszik. A Bivaly éve 2022. január 31-ig tart.

A Fém Bivaly évére kell felkészülnünk – ez követi a Fém Patkány évet (2020) és előzi meg a Víz Tigris esztendőt (2022). A Bivaly a második a kínai zodiákus körben.

Ebben az esztendőben is benne foglaltatik az új kezdetek lehetősége: egészség, munka, pénz és szerelem terén egyaránt. A 2020-as kötelező megújulásokat hozó Patkány évet a rendeződés ideje kíséri, a Bivaly zodiákus hatásaival. A bátor tettek garantáltan megtérülnek, főleg tanulás és önfejlesztés terén lehet kiemelkedően jól teljesíteni.

Egy jóval szerencsésebb periódus köszönt be, fókuszba kerülnek az emberi kapcsolatok. Megmaradnak a tartalmas kötelékek, emellett sok tartalmatlan kapcsolat semmivé foszlik. Érdemes beszélni az érzelmekről, reményekről és együttműködésekről.

Kizárólag a kemény munka és a módszeresség térül meg. Az ímmel-ámmal tevékenység nem hoz hasznot, így érdemes a kevesebb több elve alapján tevékenykedni. Aki bátor és jelentős erőfeszítéseket hajlandó  tenni a jelenéért és jövőjéért, az nem fog csalatkozni.


A jegyek szerinti kínai horoszkópot itt találod!


A jin jellegű energiák miatt nagyobb nyomás nehezedik az emberekre, többször kell felelősséget vállalni a tettekért, és meg kell kettőzni az erőfeszítéseket, különben semminek nem lehet a végére jutni.

2021 színe: ?m
   
Szerencseszínek: ?

Viselj: ?

Jó hír: ?

Család: ?

Legszerencsésebb jegyek: ?

Szerencseszámok: ?

Szerencsés irányok: ?

A VÁLASZOKAT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁLSZ!


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25


Témában megjelent publikációk


A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház