Négyoszlopos sorselemzés

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Kínai-horoszkóp.hu

Címkék: 

A Négyoszlopos Sorselemzés egyike a leghitelesebb sorselemző módszereknek, és teljes szívvel ajánlom azoknak, akik egy hatékony eszközt szeretnének az élet titkainak megfejtéséhez.

Raymond Lo, elismert szaktekintély így vélekedik a Négyoszlopos sorselemzésről:

"A kedvenc témám, máig lenyűgöz az emberi viselkedést feltáró tiszta logikájával és pontosságával. Sokéves kutatás, tanulmányozás, illetve a valódi élettel való összevetés során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez egyike a leghitelesebb sorselemzô módszereknek, és teljes szívvel ajánlom azoknak, akik egy hatékony eszközt szeretnének az élet titkainak megfejtéséhez.

Kutatásaim során felfedeztem, hogy születésünk dátuma, pontosan felfedi egy ember személyiségét, karrier-lehetôségeit, házassági és kapcsolati helyzetét, és a szerencseváltozás ciklusait, képes elôre jelezni az életük során adódó fontos eseményeket. Ez nemcsak abban segít, hogy pontosan megértsük, megmagyarázzuk viselkedésünket és tapasztalatainkat, hanem abban is, hogy a jövôbeli veszély felismerésével megtegyük a szükséges lépéseket annak elkerülésére, vagy jobb terveket szôjünk a nehéz időszakokra.

Hosszú tanulmányaim során kiderült, hogy a képlet rámutat egészségünk gyengeségeire is. Az elôrejelzések rendkívül pontosak és az egészségrôl árulkodó jelek mind ott vannak egy ember születési adataiban. Tehát, már egy gyermek megszületésekor láthatóak egészségi állapotának körvonalai, és a sorsoszlopokból pontos következtetések vonhatók le arra nézve, hogy mikor jelentkezik majd egy adott probléma, és mikor válik súlyossá. Ilyen módon ez a módszer nagyon hasznos tudást nyújt az egészségi állapot fejlesztésével és az esetleges betegségek elkerülésével kapcsolatosan."

Különleges éves sorshoroszkóp csak Neked!?

Akár 5 munkanapon belül!

Úgy, hogy 12 hónapra lebontva pontos előrejelzéseket kapsz?

Úgy, hogy profi asztrológus készíti el? 10 éves tapasztalattal?

Úgy, hogy végre kiderül, mi az idei sorsfeladatod?

És adok még két ajándékot éves elemzésed mellé:

Feltehetsz 2 további konkrét kérdést is, hogy mindenre választ kaphass! Megtudod végre, mi a benned rejlő legnagyobb titok!

Most az éves horoszkópod mellett megtudhatod, mit kell tenned ahhoz még idén, hogy elképzeléseid megváltozzanak önmagadról, és ráléphess egy új, neked szánt útra!

A születési dátumod képlete pontosan megmutatja, milyen feladattal születtél, s mi a pillanatnyi életfeladatod. Most megmutatom, mit gondolsz rosszul, mit teszel hibásan, és mi az, amin azonnal változtatni kell, hogy a következő egy évben sikeresebb légy!

Megmutatom, mi az erősséged most, de nem kíméllek a gyengeségeiddel sem. Megmutatom, mit tegyél a gyors fejlődés érdekében a következő 12 hónapban.

Éves sorshoroszkóp elemzéseddel olyan titkokat árulok el, ami megalapozza az önmagadról kialakított helyes önképet és küldetéstudatot.

Rendeld meg személyre szabott horoszkópodat Nórától MOST! Kattints ide!

Ha a sorshoroszkóppal együtt megrendeled az Optimista kártyát is, a kártyát 50% kedvezménnyel kapod meg!


A 2015-ös évben már csak személyes konzultáció keretében vállalok sorselemzéseket. Ezek formája lehet: személyes találkozó, Skype-on vagy telefonon történő konzultáció.


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Szatmári Nóra (2011.02.24 10:43)

Kedves Erika és Judit,

anyagiakról és egyébről e-mail-ben vagy telefonon adok felvilágosítást. Köszönöm a megértést.

Büksi Judit (2011.02.23 14:10)

Szia !Engem is érdekelne , hogy a fenti horoszkóp mennyibe kerülne?szép napot

Sárközi Erika (2011.02.21 11:10)

Szia!A személyre szabott horoszkóp mennyibe kerül???

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház