Bíborcsillag asztrológia

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Kínai-horoszkóp.hu

Címkék: 

Az asztrológiát úgy írják le, mint egyfajta jövendölést a csillagok és bolygók pozíciója és állása szerinti az emberi kapcsolatokra és a földi életre gyakorolt hatása alapján. A Bíborcsillag asztrológia ennél is mélyebb...

A kínai asztrológia sok számításon alapszik és képet ad az egyén sorsáról a születési év, hónap, nap és óra alapján. Az említett dátumok kínai asztrológia szerinti alkalmazásának neve: Bíborcsillag asztrológia; Kínai neve: Zi Wei Duo Shu, eredete kérdéses. Az első írott feljegyzések a Sung Dinasztia idejéből származnak - 980 és 1280 közötti időből.

Különleges éves sorshoroszkóp csak Neked!?

Akár 5 munkanapon belül!

Úgy, hogy 12 hónapra lebontva pontos előrejelzéseket kapsz? Úgy, hogy profi asztrológus készíti el? 10 éves tapasztalattal? Úgy, hogy végre kiderül, mi az idei sorsfeladatod?

És adok még két ajándékot éves elemzésed mellé:

Feltehetsz 2 további konkrét kérdést is, hogy mindenre választ kaphass! Megtudod végre, mi a benned rejlő legnagyobb titok!

Most az éves horoszkópod mellett megtudhatod, mit kell tenned ahhoz még idén, hogy elképzeléseid megváltozzanak önmagadról, és ráléphess egy új, neked szánt útra!

A születési dátumod képlete pontosan megmutatja, milyen feladattal születtél, s mi a pillanatnyi életfeladatod. Most megmutatom, mit gondolsz rosszul, mit teszel hibásan, és mi az, amin azonnal változtatni kell, hogy a következő egy évben sikeresebb légy!

Megmutatom, mi az erősséged most, de nem kíméllek a gyengeségeiddel sem. Megmutatom, mit tegyél a gyors fejlődés érdekében a következő 12 hónapban.

Éves sorshoroszkóp elemzéseddel olyan titkokat árulok el, ami megalapozza az önmagadról kialakított helyes önképet és küldetéstudatot.

Rendeld meg személyre szabott horoszkópodat Nórától MOST! Kattints ide!

Ha a sorshoroszkóppal együtt megrendeled az Optimista kártyát is, a kártyát 50% kedvezménnyel kapod meg!

Jelenleg csak személyes konzultáció keretében vállalok sorselemzéseket. Ezek formája lehet: személyes találkozó, Skype-on vagy telefonon történő konzultáció.

Bejelentkezés, időpontkérés: +36 (70) 311 6125


A Bíborcsillag asztrológia részletes leírása a következő:

Mi szükséges az elemzés elkészítéséhez?
Kínai nap- és holdnaptár: A kínaiak által használt naptár, amelyben egy közbeékelt hónapot szúrtak be a holdnaptárba, hogy harmonizálják a szoláris évvel minden 2-3 éves intervallumban, összesen hét közbeékelt hónappal 19 év alatt. A hatvan-éves ciklust használják az év, a hónap, a nap és az óra megnevezéséhez.

Milyen zónák vannak a Bíborcsillag képletben?
Fő szerkezeti zóna: Az a zóna, ami egész életünkbeni viselkedésünket irányítja.

Morphomatics - Morfomatika: Az alaktan (morfológia) és a matematika szavakból képzett kifejezés, ami egy az életek és dolgok alakulásával foglalkozó rendszert takar.

Kiegészítő szerkezeti zóna : A zóna, ami későbbi életünkben befolyásolja a viselkedésünket. (pl. 30 éves kor után)

Mely csillagok és bolygók játszanak szerepet? tovább...

Bíbor csillag rendszer tovább...

Az asztrológiai tábla interpretációja tovább...

12 zóna adja ki a Bíborcsillag asztrológia képletét, ezek a következők: tovább...


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Kovacs Ildiko (2012.12.18 01:12)

MIért nincs egy általános kínai horoszkóp 2013-ra? miért csak fizetős horoszkópok vannak? Tudom mindenkinek meg kell élni....

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház