Kínai horoszkóp - 2012

Szerző:
Forrás: Ezoterikus Kalendárium 2012

Címkék: 

2012. január 23-án beköszönt a kínai újév, ez a Holdújév kezdete, mely előtt úgy tisztelgek, hogy ötvözöm a hagyományos állatjegyek előrejelzéseit a kínai asztrológia Bíborcsillag (más néven: Lila csillag) ágával.

Milyen tendenciák jellemzik 2012-őt?

Bár a Nyúl éve nem volt harcoktól és drámáktól mentes, mégis számos társadalmi sikert hozott a különböző összefogások révén. A Sárkány éve egészen más tendenciákat hoz, tele lesz erővel és energiával, ami gyakorta hiányzott a 2011-es évből. 2012-ben hibás döntés lenne elszökni bármi elől, szembe kell nézni a jóval és a rosszal egyaránt, még akkor is, ha a megfutamodás üdvözítőbbnek tűnik. A Sárkány éve mindig jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat. Bár a Víz Sárkány évében érzékenyebbek leszünk a szokásosnál, az összefogás nagyban elősegítheti ennek az évnek a sikerét. Szükségességét érezzük mások megsegítésének, különösen akkor, amikor természeti csapások, negatív események történnek. A Maja naptár 2012-re felállított teóriájának a kínai Sárkány éve sokban ellent mond, hisz a keleti filozófia éppen ezen éveket tartja a legsikeresebbeknek. A Víz Sárkány évére a kínaiak mindig az Öt Áldás üzenetét alkalmazzák, bízva abban, hogy katasztrófák helyett áttörések, fejlesztések, kisebb éhínség lesz jellemző. Mi az Öt Áldás? Harmónia, Erény, Gazdagság, Beteljesedés és Hosszú élet.

Kívánom, hogy Neked, Kedves Olvasó, ez az Öt áldás megérkezzen!


Mit tartogat az egyes jegyeknek 2012?

Megtudhatod különleges Ezoterikus határidőnaplónkból!

A napló limitált példányszámú,

az előrendelés ideje alatt

a készlet 40%-a elfogyott!


A 2012-es ezonaptárban szereplő kínai horoszkóp sehol máshol nem fog megjelenni! A szakmai háttér pedig garantált, hisz egyetemi szintű kínai asztrológiai diplomával rendelkező szakember készítette!

Ha szeretnéd mihamarabb olvasni,

rendeld meg most a naptárat,

olvass róla bővebben itt!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház